Náš životní styl na nás prozradí vybavení našeho bytu

Znáte to. Vstoupíte do něčího bytu, rozhlédnete se a hned víte, jakým stylem žije váš hostitel. Je vyznavačem luxusu, nebo žije skromně? Je sportovec? Milovník umění? Hračičkář nebo se rád obklopuje se technickými vylepšeními? To vše na vašeho hostitele prozradí již první pohled.

Milovníka vína poznáte podle stojanů na víno, ve kterých má uskladněny a hlavně vystaveny své nejlepší kousky. Skutečný odborník na víno, však má ještě někde vkusně umístěnou vitrínu na víno. Umožňuje víno nejen vystavit na odiv návštěvám, ale zároveň jej udržuje v optimální teplotě pro konzumaci.
gramofon
Vitríny se dělají jako designový doplněk interiéru, ve kterém se snoubí praktičnost s estetikou.

Od vitríny na víno není daleko k domácímu baru. Kvalitní tvrdý alkohol má také svá pravidla podávání. Domácí bar má podle své velikosti a tipu zabudovaný třeba i výrobník ledu. Umožňuje chlazení více druhů alkoholů najednou. Samozřejmostí je designová stránka domácího baru. Ta tam je doba zeměkoulí a podobných klasických výrobků. I když jejich doba není ještě překonána. Jen jsou samozřejmě sofistikovanější.
tapeta za tv

O životním stylu, který vyznáváte, o vás vypoví také obrazy na stěnách a další dekorace. Taky hudební přehrávače, jejich typy a kvalita přehrávané hudby ledacos vypoví o obyvateli bytu. Prostorový zvuk, designový gramofon, přehrávače dalších nosičů, zesilovače a mixážní pult. Podle toho všeho poznáte opravdového milovníka hudby.
stojan na víno

Také velikost a kvalita dalšího moderního spotřebiče – televize vypovídá o charakteru a zájmu lidí co tento byt obývají. A všímejte si detailů. Třeba pečlivě ukryté kabely mezi spotřebiči. Svědčí o smyslu pro pořádek a pro detail vašeho hostitele.

Tento výčet by mohl pokračovat. Každý si přizpůsobuje byt vlastním náladám, zájmům a pocitům. Byt je pak němým svědkem našich drobných proher, ale hlavně velkých úspěchů.